lørdag 25. februar 2012

Endelig er vi i gang igjen!

Omsider kom vi oss i gang igjen etter vinterdvalen vår. I dag har vi holdt på i storstua og fjernet gulvbelegg og noen veggplater samt ryddet og støvsugd litt. Og i pausene våre har vi (forutenom å gomle kanelgifler og sjokolade...) planlagt litt hvordan badet og stua skal se ut.
Det var ikke spesielt varmt å holde på og pausene ble nok ikke så lange som de vi har på andre tider av året, men det var kanskje like greit for vi fikk da gjort noe. Er godt å omsider være i gang :)

Gulvbelegget er borte og tregulvet er kommet frem. Panelet på veggen skal få stå, men platene skal vekk og
 erstattes med nye.
Biter med gamle tapetrester lå flere steder bak platene i stua for å jevne ut veggen. Det var 4-5 lag med tapet i ulike mønster.

På to av veggene i storstua har vi måttet fjerne både panel og plater, men disse vil bli erstattes med nytt. Så nå må vi begynne å tenke litt på hvilke farger vi vil ha i stua...
Bildet illustrerer ganske greit det vekslende været vi har hatt i dag.. Sol det ene øyeblikket, snyeling det neste. Ripsbuskene i hagen er forresten godt trimmet av elgen i vinter. Tre ganger har han vært og gnagd på dem i vinter.

1 kommentar:

Hei! Legg gjerne igjen en kommentar eller en hilsen. Det synes vi er kjempehyggelig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ta gjerne en titt på dette