onsdag 20. juni 2012

Noen bruktfunn

I løpet av den siste uka har jeg vært både på loppemarked og på antikvitetsbutikk. Loppemarkedet var ikke det helt store (for min del iallfall). Gamle enøyde bamser og slitte 80-tallsklær er ikke helt min ting.. Men midt blant alle disse tingene dukket det opp en fin liten vase som på toppen av det hele var gratis. Slike tilbud takker man ikke nei til! Så jeg kom hjem fra loppemarkedet med én ting og den var at på til gratis :)

I dag har vi vært på en antikvitetsbutikk ca.15 min unna som bare har åpent om sommeren. Vi skulle så absolutt ha vært der tidligere siden de beste tingene selges ut like etter de har åpnet for sommeren. Men jeg fant allikevel mye fint (synes jeg selv da..) som kan brukes nede i Halsebøstua etterhvert.

Vasen fikk jeg gratis på et loppemarked. Den er laget i Portugal, men jeg synes den passer fint inn blant det gamle norske interiøret. Kopphåndduken fant jeg på antikvitetsbutikken i dag. Broderte initialer er selve prikken over i'en på gamle tekstiler.

En hollandsk krukke (eller iallfall i den stilen) og noen knopper fra antikvitetsbutikken.

Gamle laken med broderi og innfelt heklet bord skal etterhvert dekke sengene i Halsebøstua. 

En "A" er brodert inn i et slags hjerte. Nydelig detalj på lakenet :)


Bokstaven "A" gikk likom igjen på flere av tekstilene vi så på i dag. Men det gjør ingenting, fine var de så absolutt uansett bokstav :)


3 kommentarer:

 1. Gratulerer med de vakre funnene! Tekstiler var nydelige!
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 2. Så gøy når en gjør sånne fine funn!
  Nydelige tekstiler ♥

  SvarSlett
 3. Tusen takk for hyggelig kommentar på bloggen vår! Så mange fine brukt- og antikkfunn du har gjort; nydelige ting! Utrolig flott hus dere har, og kjøkkenet ble veldig fint i den lyseblå fargen. Det ble lysblått for oss også, og jeg tror ikke vi kommer til å angre på det :o)

  Mona

  SvarSlett

Hei! Legg gjerne igjen en kommentar eller en hilsen. Det synes vi er kjempehyggelig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ta gjerne en titt på dette