onsdag 15. august 2012

Trolsk arbeidsvær

I går våknet vi opp til så og si null utsikt pga havskodde og i løpet av hele dagen så vi ikke stort mer enn de fire nærmeste nabohusene og bilene som passerte på veien nedenfor.
I utgangspunktet hadde meteorologene lovt oss etterlengtet sommervær, men det så vi lite til. Men så skal det sies at havskodda er veldig lokal så mens vi var innpakket i tåke og måtte nøye oss med 10-12 grader, kunne de som befant seg 30-45 min lenger sør kose seg med nydelig sommervær og 18-20 grader. Men men, sånn er det å bo ved Vågsfjorden. Den er fin å se på, men vet å ødelegge fint sommervær (i fint samarbeid med nordavinden).


Sola presser seg såvidt gjennom tåka mellom fjøsene til to av nabogårdene her på Halsebø.  Stemningen er trolsk og lyset helt nydelig. Lufta kjennes fuktig og enkelte ganger ser man tåka bevege seg forbi mellom husene. Så ble det ikke den varme sommerdagen som de meldte på værmeldingen, men likevel ble det en fin og stemningsfull dag.


På øversia av huset vårt ligger det fullt av "traktoregg" på marka. Tidligere på dagen lå de og såvidt tittet frem fra tåka.

Med god musikk på øret og frisk "skoddeluft" gjennom nesen var det bare koselig å stå ute og skrape døra som hører hjemme mellom finstua og gangen.

Hjørnebordene har fått seg et strøk maling, det samme har det meste av vindusomrammingene til to av fasadene. Noen få detaljer igjen så er også inngangspartiet ferdig. Dermed er det ikke så lenge til alle fire fasader er så og si helt ferdige! :) 


1 kommentar:

  1. Du har virkelig fått fram den trolske stemninga som denne tåka gir. Flott å se husene i dette trolske lyset. Her i Oldra ligger den også, men i går var vi ved hytta vår oppe i skogen i Kilbotn, der var det nydelig sol, og ikke en sky, blir nok tur dit i dag også. :)

    SvarSlett

Hei! Legg gjerne igjen en kommentar eller en hilsen. Det synes vi er kjempehyggelig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ta gjerne en titt på dette