tirsdag 24. mars 2015

Tiden etter detektivarbeidet

Det har gått en stund nå siden siste innlegg i serien vår med detektivarbeid. I søket vårt etter etterkommerne til Laurits og Anne fant vi en god del informasjon om barna deres og i etterkant av innleggene her inne på bloggen har vi klart å komme i kontakt med etterkommere etter flere av søsknene. Vi har blant annet kommet i kontakt med etterkommere etter Helga og Mette som bor i California og Minnesota og her hjemme i Norge har vi funnet etterkommere etter Amalie.

Vi har fått utelukkende positive tilbakemeldinger på arbeidet vi har gjort og det er vi utrolig glade for. Vi føler det er på sin plass å videreformidle all informasjonen til dem den høres hjemme hos, nemlig etterkommerne etter Laurits og Anne. Og forhåpentligvis kan de ha glede av å få kontakt med hverandre.

For et par uker siden fikk jeg en kort, men for oss veldig spesielt mail. Der var det nemlig lagt ved et staselig bilde av Laurits. Laurits er mannen som har bygd huset vårt og har dermed vært en veldig sentral figur i historien til huset. Det var rart å plutselig ha et ansikt å knytte til navnet. Vi har også fått tilsendt bilder av noen av søsknene og for oss ble historien så mye mer virkelig da.
Som jeg skrev til en av etterkommerne: "Jeg føler nesten at jeg har krysset Atlanteren sammen med søsknene".
 
Det har vært en kjempespennende reise i etterkant av "detektiv-serien" vår og noe sier meg at reisen er langt fra slutt ennå... :)
 
Ha en fin uke!
*Hilde*

1 kommentar:

  1. Det er jo litt artig at dere har fått kontakt med etterkommerne. Jeg skjønner godt at de er glase for den jobben dere har gjort. (",)

    Riktig god påske!

    SvarSlett

Hei! Legg gjerne igjen en kommentar eller en hilsen. Det synes vi er kjempehyggelig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ta gjerne en titt på dette