søndag 17. juni 2012

Gjester i Halsebøstua

I fjor var det måsen som flyttet inn, eller oppå taket iallfall. I år er det noen småfugler som har flyttet inn, eller inn i veggen velg og merke. I ventilen på kjøkkenet (som for øyeblikket er helt åpen) har et lite fuglepar nå fått 5-6 bittesmå fugleunger. Jeg gjorde et iherdig forsøk på å få noen bra bilder av disse på lørdag, men det var enklere sagt enn gjort. Og etterhvert kom "foreldrefuglene" tilbake med både små mark og øyenstikkere, men stakk av så snart de skjønte jeg var i nærheten. Så her kunne jeg fått DE bra bildene, men måtte ta til takke med bilde av noen knøttsmå nebb som gapte etter mat.



Og siden jeg ikke fikk de helt store bildene av fulgeungene kan jeg jo likså godt legge ut et lite midnattsolbilde fra Halsebø. Vel, bildet er tatt kl.1.30 natt til lørdag, men stemningen er like fantastisk enten man kan kalle det midnattsol eller ikke.



Og angående fremgangen (som sikkert flere vil synes er mye mer interessant enn fugleunger og midnattsol) så kan vi vel si at det går fremover, men foreløpig lite å ta bilde av. Rune har startet opp ute på siste fasaden og revet av bordkledningen samt diverse annet rundt inngangspartiet. Jeg for min del har vært fint lite produktiv i helgen og har stort sett bare bidratt til å få ordnet litt i stand til oppstart i finstua. Ser mer fram til vi starter å male der inne enn til å pusse ned panelet og gjøre det klart til maling...

- Hilde -

1 kommentar:

  1. Flotte bilder av fugleungene,og sola.Følger spent med på bloggen din,gleder meg til du har mer å vise frem,dere er så flink :)

    SvarSlett

Hei! Legg gjerne igjen en kommentar eller en hilsen. Det synes vi er kjempehyggelig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ta gjerne en titt på dette