mandag 27. juni 2011

Noen glimt fra innsiden

I går hadde vi en real ryddekveld på loftet i Halsebøstua. Tror vi gikk inn i en flytsone for tia gikk så fort. Det var nesten som en tidsreise gjennom gamle sysaker, bilder, klær, personlige brev, skjulte skatter og masse historie. Etter at rommene var ryddet så det nesten ut som det bodde noen der, som om litt av livet i huset var tilbake igjen. Og vi ble desto mer ivrig etter å komme oss i gang. Hvis været tillater det så setter vi i gang med taket til helga :)

Koffertene står klar... Det samme gjør potta..Inne på det lille soverommet står ei klesrulle


Det innerste soverommet


Her har vi fjernet et hjemmesnekret skap (vises til venstre på gulvet). Gangen ble straks større og luftigere.


2 kommentarer:

  1. Så utrolig koselig og sjarmerende hus!! Ser ut til at det er litt arbeid, men det blir nok kjempefint. Arti at det står så mange gamle møbler der. Må jo være drømmesituasjonen å pusse opp et sånt hus og samtidig bevare den gamle sjarmen. Er jo også populært i div interiørblader ser jeg. Sikkert mye inspirasjon og finne. Kjempegøy å se bilder og følge med hvordan det blir etterhvert:)

    SvarSlett
  2. Ja, det er faktisk drømmesituasjonen og passer oss begge helt perfekt ettersom vi begge gløder for tidsepoken og historien huset representerer.
    Forhåpentligvis kan bloggen inspirere andre til å tenke som oss at gamle hus er verdt å ta vare på til tross for at de kanskje ser falleferdige ut fra utsiden. Ofte er ikke ting så ille som de ser ut :) Selv om et gammelt hus kan by på en del overraskelser...

    SvarSlett

Hei! Legg gjerne igjen en kommentar eller en hilsen. Det synes vi er kjempehyggelig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ta gjerne en titt på dette