søndag 18. september 2011

Nesten to helt ferdige fasader!

Nå er veggen på øversia helt ferdig og røstveggen mot øst mangler bare noen detaler rundt vinduene og litt småtteri utenom det så er den også ferdig. Det er egentlig like greit at det er nettopp de to veggene som er ferdige for det er kun dem vi ser fra kjøkkenvinduet. Hadde det vært motsatt hadde kanskje motivasjonen blitt dårligere, for det hjelper på å kunne sitte ved kjøkkenvinduet og se ned mot Halsbøstua og se at noe er helt ferdig. Også kan vi jo drømme oss bort og tenke at de to sidene vi ikke ser også er ferdige. Men vi kommer raskt ned på landejorda når vi runder hjørnet...
I helga har vi jobbet litt med ting som gjenstår for å få fasadene helt ferdige, både utskjæring av lister til vinduene, maling av diverse ting og tang og litt montering. Når vi har fått malt de siste listene og montert dem er det kanskje tid for å begynne med nersia, den veggen som vises best fra vegen.

De opprinnelige detaljene er beholdt og viderefører mye av sjarmen huset har

To fasader er så godt som ferdige. De andre to er en helt annen historie. Men det er jo lov å drømme seg bort og tenke at det ser helt likt ut på andre siden av huset...

3 kommentarer:

 1. Så flott.. E det setta huset dokk skal bo i..... Må nok ta turen te dokker snart

  SvarSlett
 2. Kjempebra!!

  Føle æ sei d kver gang, men d e SÅ bra at dåkker fikse huset, og ikkje bare reiv d :) Utruli sjarmerende hus, med masse historie i veggene ;)

  SvarSlett
 3. Beate: Vi tenke å bo der midlertidig mens vi pusse opp 50-tallshuset vi egentlig ska bo i. Så får bodd inn huset ei god stund mens vi restaurere det andre huset. Og ja, ta dokker en tur på besøk! Hadde vorre kjæmpekoselig! :)

  Lill-Karin: Takk førr positiv tebakemelding :) E fleir som har kommentert at huset e kommen i rette hender og det e vi veldig takknemlig førr :)

  SvarSlett

Hei! Legg gjerne igjen en kommentar eller en hilsen. Det synes vi er kjempehyggelig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ta gjerne en titt på dette