søndag 8. september 2013

Imens, i et hus på Halsebø

Dessverre har det blitt lite blogging den siste tiden, av naturlige årsaker. Det betyr likevel ikke at det ikke skjer noe i Halsebøstua. Rune har stått på inne for å gjøre ferdig diverse løse ender i 1.etasje. Jeg har ikke kunnet bidra noe særlig de siste månedene så han har nok måttet stå på mye alene. Noe malehjelp har vi likevel hatt både i yttergangen og i to av soverommene på loftet, det hjelper godt på.
Målet nå er å få 1.etasje ferdig før det startes opp for fullt i 2.etasje.


Denne håndklehylla har fått beholde sin opprinnelige farge og bryter med mye blått og hvitt på kjøkkenet.


Forhåpentligvis får vi snart innlagt vann i Halsebøstua. En stor milepæl! :)


Kjøkkeninnredning og knotter fra IKEA.


Tallerkenhylla var egentlig lakkert, men har nå fått seg noen strøk maling som har gjort at den ser 
noe eldre ut. Nå passer den mye bedre inn på kjøkkenet.

Servanten og blandebatteriet er fra IKEA. Det samme er benkeplata og innredningen. Og tross den lokale kjøkkenleverandørens håpløse prognoser for oljingen av benkeplatene så ser de faktisk ikke så ille ut etter tre runder med oljing. De skal nok få seg mange flere lag med olje, men neppe ukentlig i ett år slik han påsto.Da det var blitt så spennende å bygge opp ting i huset, måtte Rune hive seg rundt og slipe takbjelker.
Lite motiverende arbeid, men heldigvis er det ikke så store flater som trenger sliping. 
En liten titt inn gjennom døra inn til finstua og videre inn i storstua. 1.etasje er fortsatt en byggeplass (avslørt av industristøvsugeren...), men det begynner å bli koselig og stemningsfylt der nå.Vinduene i storstua har fått lister så nå er det bare å finne gardiner! Det mangler brystningslist og taklister i storstua, men ellers er det aller meste ferdig. Vi er fortsatt veldig fornøyd med tapeten! Og utsikten...  :)

Det lover dårlig for at det blir blomster på Signe Kristines solsikke i år. Høsten har kommet og dagene er ikke sommervarme lenger, selv om vi i disse dager har temperaturer rundt 15 grader og kanskje høyere de neste dagene.

Som ei gammel dame sa til meg her om dagen: "Sei mæ, har du bolle i ovn'? Det e jo så koselig me nybakte bolla"  :)
Nå er det ikke lenge igjen og vi gleder oss masse. Snart blir det mye liv og røre i heimen :)


Forhåpentligvis blir det litt blogging utover høsten, men vi kommer nok til å ha hendene fulle med andre ting så jeg kan dessverre ikke love hyppige blogginnlegg i tiden fremover. Men følg gjerne med, plutselig dukker det opp et nytt innlegg. :)

Ha en fin uke!
*Hilde*


5 kommentarer:

 1. Vilket fint trappräcke och er vackra dörr får mitt hjärta att klappa. Ser fram emot bilder från ert fina badrum.

  SvarSlett
 2. Det ser kjempebra ut, veldig artig å se hvor langt dere er kommet. (",) Lykke til med alt som skal skje denne høsten.

  SvarSlett
 3. Så fint det blir hos dere! Kjøkkenet ser så lyst og fint ut, og den tapeten (og utsikten!)i storstua er jo bare helt fantastisk fin! Masse lykke til fremover med familieforøkelsen :-)

  Mona

  SvarSlett
 4. Så utrolig fint det blir! Dere er virkelig flinke!
  Gratulerer med barn i magen! Da er det ikke så lett å hjelpe til med restaurering akkurat:) Da er det jo deilig at dere har kommet så langt med huset! Og snart vann i kranene:)

  SvarSlett
 5. Tusen takk for hyggelige tilbakemeldinger både ift oppussing og familieforøkelse :)
  Nytt blogginnlegg kommer forhåpentligvis om ikke så altfor lenge. Med mindre det plutselig skjer uforutsette ting her på Halsebø ;)

  *Hilde*

  SvarSlett

Hei! Legg gjerne igjen en kommentar eller en hilsen. Det synes vi er kjempehyggelig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ta gjerne en titt på dette