søndag 22. juni 2014

Ah... den deilige følelsen av...

...varme i gulvet på badet...

Det møtte meg da jeg fredag var en tur nede i Halsebøstua mens elektrikeren holdt på å gjøre seg ferdig. Og for en deilig følelse! Endelig har vi innlagt strøm i HELE huset :) For oss er det en stor milepæl (så stor at vi spanderte på oss en sjokoladekake for anledningen  :) Det er alltid kjekt med en fin anledning for å spise sjokoladekake!)

Endelig kan vi slå på lys UTEN å bruke skøyteledninger. Deilig!
Og i går ble vår første middag tilberedt i huset. Det var kjempekoselig å nyte lørdagsgrøten der nede.
 

På kommoden i finstua står en nyinnkjøpt lampe fra Ellos. Den skaper fin stemning i finstua. Skrinet som står ved siden av lampa er arvegods etter min oldemor Hilda Therese Pauline Nilssen som jeg er oppkalt etter.

Vi har valgt brytere og stikkontakter i gammel utføring, noe vi virkelig ikke angrer på.
Det hadde ikke blitt helt det samme med moderne brytere.
 
Flere bilder kommer etter hvert som det blir ferdig rundt omkring i huset. Vinduene i 2.etg skal listes og møbler skal flyttes inn. Og bittelitt malearbeid gjenstår.
Men snart er vi der :)
 
*Hilde*

7 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye, det er ikke bare en milepæl men et skikkelig sprang framover på veien. (",) Jeg liker virkelig de lysbryterne dere har valgt, og skulle gjerne hatt slike på badet. Dessverre var jeg ikke "helt på nett" i rett tid, så der er det vanlige moderne greier. I resten av huset tror jeg heller at jeg skal følge deres eksempel, det er ingen tvil om at det kler huset mye bedre, og ikke minst at det likner de originale bryterne som er her (men som neppe kan gjenbrukes).

  Lykke til videre!

  SvarSlett
 2. Åååååh så gøy å endelig få strøm :-)
  Det høres ut som dere snart er i mål - tenker dere gleder dere :-)
  JEg syns det er så gøy at dere restaurerer med nennsom hånd og likte veldig godt de "gamle" stikk-kontaktene dere hadde valgt ...

  Moro å se :-)

  Lykke til videre :-)

  SvarSlett
 3. Så flott det blir med strøm. Koselige lamper du har fått tak i også. Jeg har en del mer moderne lamper, men bytter litt ut ettersom jeg kommer over de mer gamle. Hvor har dere fått tak i de gamle bryterne? Jeg har funnet flere på nettet, men de fleste er til innbygging. Den gamle sorten er ikke så billige så jeg vurderer å ønske meg slike til bursdager og jul. :-)
  Hilsen Camilla i byen

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei og takk for koselig kommentar.
   Vi har brukt Siwe Elektro og har bestilt alt gjennom dem. Dermed er det de som har ordnet alt av utstyr til installasjonene.

   Slett
  2. Tusen takk. Da vet jeg hvor jeg skal lete.

   Slett
 4. Så fint dere får det! Det går jo virkelig unna! Og ser utrolig gjennomført ut!

  SvarSlett
 5. Fina lampor du hittat, tycker verkligen att det är svårt med belysning den behöver ju både vara fin och samtidigt vara funktionell. Inte så lätt och ibland har min man och jag lite olika tankar just kring lampor.

  SvarSlett

Hei! Legg gjerne igjen en kommentar eller en hilsen. Det synes vi er kjempehyggelig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ta gjerne en titt på dette