torsdag 9. februar 2012

Tungstartet

Det skjer lite på bloggen for tiden, rett og slett fordi det skjer fint lite i Halsebøstua også. Den siste måneden har vært veldig kald og det har vært lite fristende å starte opp med arbeid der nede. Tror ikke det hadde gått så bra i 10-15 minus heller. Det skal jo litt til å varme opp der nede også.
Vi har også hatt en del andre ting å gjøre samtidig som vi holder på å planlegge litt hvordan vårt eget hus skal se ut etterhvert. Dermed er vi nå plutselig i februar..
Men det må vel bli oppstart snart :)

I mellomtiden legger jeg ut noen bilder jeg har tatt her i området den siste tiden. Det kalde og klare vinterværet har da gitt oss noen fordeler også.

6.februar var det -14 grader (mye kaldere enkelte andre steder), frostrøyk og nydelig lav sol. Da får man spennende bilder som dette :)


Halsebø ligger fortsatt i skyggeland, men snart får vi sola vi også :)

25.januar var det et utrolig flott nordlys!

2 kommentarer:

  1. Nå ble jeg fasinert! Så spennende prosjekt dere har satt i gang. Her vil jeg gjerne følge med videre og legger deg derfor i blogg-listen min.

    Lykke til videre! ;O)

    SvarSlett
  2. Tusen takk for at du legger bloggen til blogglisten din! :-) Og så moro at du synes bloggen og prosjektet er spennende:-) Vi er omsider i gang igjen så nå blir det nok mer blogging også etter et par måneder med stillstand.
    Du har jo også en flott blogg , har bare ikke sett den før nå. Den havner nok på vår bloggliste :-)

    SvarSlett

Hei! Legg gjerne igjen en kommentar eller en hilsen. Det synes vi er kjempehyggelig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ta gjerne en titt på dette