tirsdag 3. januar 2012

Godt nyttår!

Da er 2012 i gang og vi har stor tro på at dette året blir kjempespennende ift Halsebøstua. Vi har ikke gjort noe i Halsebøstua i jula eller i desember generelt. Det har rett og slett vært nok å gjøre ellers med juleforberedelser og diverse jobbrelaterte ting. Og når man ikke får med seg de få timene med dagslys som vi har i mørketida så blir det plutselig veldig godt å bare slappe av inne etter jobb, tenne litt lys og ikke gjøre noen verdens ting egentlig.

Men nå er 2012 i gang og vi kjenner at pågangsmotet begynner å bygge seg opp igjen. Forhåpentligvis kommer vi oss snart i gang med innvendig restaurering og kan begynne å male og innrede rom for rom inne i huset. Det gjenstår også en del ting utvendig som må tas i løpet av sommerhalvåret. Samtidig er det en del ting som ikke ligger helt i våre hender, men vi håper at alt faller på plass slik at huset er sånn nogenlunde innflyttingsklart til jul.


Ellers går livet sin vante gang her på Halsebø. Elgen har ikke vist seg så langt i år, men her om dagen hadde vi plutselig besøk av tre reinsdyr i hagen. Signe Kristine er nå hellig overbevist om at det er nissen som har glemt reinsdyrene sine igjen. Han trenger dem jo ikke nå som han har levert alle pakkene...:)

Signe Kristine ønsker godt nyttår fra Halsebø


Nesten fullmåne og nydelig lys. Ikke lenge til sola kommer :)

3 kommentarer:

 1. Hei:) utrolig imponert over hvor flinke dere e!! Dette blir jo supert! Synd jeg så meld fra deg på fb så seint! hilsen fra fauskevåg :)

  SvarSlett
 2. Da jeg har kjenskap til huset og har vokst opp der i perioder av min bardom er jeg intresert og vite om valbeinet foran oljekamin i stua er fotsat i stua var gott og sitte på foran ovnen?
  av veguret jeg ser dere har anskafet ligner det på det som opprinelig hang der fra før på veggen ned mot havet.jeg beundrer deres insats med stua,av bilder jeg ser av stua mines jeg mye fra tiden der.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Joda, hvalbeinet eksisterer fortsatt i huset :)
   Men du, det hadde vært spennende å maile eller snakke med deg. Kan ikke du sende meg en mail til hildenilssen@hotmail.com? :)
   Er godt å høre at du liker det vi gjør. Vi har heldigvis fått mange positive tilbakemeldinger etter vi startet opp til tross for en del skeptikere i starten. Men nå blir det omsider liv i huset igjen og det synes vi er kjempespennende :)

   Slett

Hei! Legg gjerne igjen en kommentar eller en hilsen. Det synes vi er kjempehyggelig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ta gjerne en titt på dette