mandag 3. juni 2013

En liten statusoppdatering

Det er kanskje ikke så dumt å komme med en liten statusoppdatering av og til for å berette hvor i løypa vi ligger. Så her kommer en aldri så liten en..

Vi er litt tilbakeholdne med bildene for tiden, rett og slett fordi vi nå nærmer oss et sluttresultat og har så lyst til å vise det ferdige resultatet og ikke det som neeeesten er ferdig.
Nå er det kun 1.etasje vi snakker om for oppe gjenstår det fortsatt mye.
Men her er iallfall en liten titt fra finstua og inn i storstua iallfall:Vi er nå ferdige med takbjelkene i stuene, men mangler noen lister før takene er helt ferdige. Alle veggene er malte, men tapeten i storstua venter vi med til slutt.
Gulvene skal snart på og males og når de er ferdige kan vi begynne å flytte inn litt møbler *det gledes!*
Trappegangen er ferdigmalt, forutenom takbjelkene. Yttergangen har fått tak innvendig og badet er vi også godt i gang med, selv om det gjenstår en god del fortsatt.

***


Mai har vært en fantastisk måned her oppe når det gjelder været. Plutselig var det full sommer 17.mai og den varte mer eller mindre ut måneden toppet av 27 grader 1.juni. Vi er vel sånn høvelig i sjokk fortsatt.....
Rune tok noen bilder av gården under en rotur her en kveld. Her er noen bilder av gården sett fra havet:


Gården skimtes i det fjerne (Halsebøstua ligger litt til venstre for midten av bildet).


Så der ligger husene våre da, det ene fra 1950-tallet, det andre fra ca.1870. Også fjøsen vår da. 
Husene ligger forresten ikke så nært som det ser ut på bildet...
Nede i høyre hjørne ligger naustet vårt, gammelt og slitt.


Det var ikke den store statusoppdatering, men det skjer iallfall bittelitt her for tiden. Snart er det sommerferie og kanskje enda bedre tid til å snekre og male litt :)

Ha en fin uke!

*Hilde*

4 kommentarer:

 1. Så flott det var hos dere :) nydelig natur! Flotte farger inne, blir moro å se det ferdige resultatet :)

  SvarSlett
 2. Jeg skjønner at dere vil vente, men det er jo fint for oss å få se en liten statusoppdatering, vi er jo spente på hvordan det går.

  Jeg tror jeg har akkurat helt like lister rundt mine dører. Er det de originale som var i huset, eller noen dere har fått kjøpt eller høvla til hos et høvleri?

  SvarSlett
  Svar
  1. Mangler noen meter skjønner du...

   Slett
  2. Hei!

   De du ser på bildet er nok de originale listene. Vi har kjøpt nye lister enkelte plasser, men de er ikke fullt så fine selv om de fungerer helt greit de og. Vi har ikke fått høvlet til lister, selv om det kanskje hadde vært det mest "korrekte".

   Slett

Hei! Legg gjerne igjen en kommentar eller en hilsen. Det synes vi er kjempehyggelig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ta gjerne en titt på dette