søndag 23. juni 2013

Litt rivearbeid og vips....et nytt rom!

Den ene veggen mellom to av soverommene på loftet var fuktskadet og vi så oss nødt til å rive den. Siden vi trenger litt større plass på vårt eget soverom, bestemte vi oss i samme slengen for å likså godt ikke sette opp veggen igjen og heller gjøre to rom om til ett litt større. Så i helgen ble veggen revet og vips ble vi ett rom fattigere samtidig som vi fikk et mye større og mer praktisk soverom.

 Soverommet nederst i gangen før riving. Det var ikke den store størrelsen på dette, men vi hadde sikkert fått plass til en seng og noen få småmøbler der inne.


 Det midterste rommet var ett av de største soverommene og det var her mor og far i huset hadde soverom i sin tid. Veggen på bildet ble revet i helga (beklager rotet....)


 Og vips så ble det til ett stort rom! Himlingen ble også revet da den også var fuktskadet. Den blir erstattet av ny himling, selv om det akkurat nå er en veldig behagelig takhøyde i rommet....


Her blir det godt plass til både dobbelseng, barneseng og skap/kommoder.


Maleprosjektene står fortsatt i kø i huset og nå som sommerferien er i gang blir det bedre tid til et strøk nå og da. Oppdatering kommer etterhvert :)

Ha en fin uke!
*Hilde*

5 kommentarer:

 1. så stort og fint det blir" har akkurat fått solgt inn "soverom på loftet" planen min, i bytte mot kinorom i det gamle soverommet.. så er spent på å se videre her hos deg, får noen bjelker og skråtak å bryne meg på jeg også :)

  lykke til med alle små og store prosjekter :)

  SvarSlett
 2. Etter å ha kikket litt på bloggen din ser det ut som om det er litt av et oppussingsprosjekt som er i gang. Synes det er flott at det finnes noen som har interesse av å sette gamle hus med historie tilbake i god stand. Er nok mye hardt arbeid som ligger bak, men det føler man får igjen når man ser ferdig resultat :)

  SvarSlett
 3. Bra jobba! De hadde litt andre krav til romstørrelsen før i tida, ingen tvil om det. Blir flott med det nye store rommet.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ingen tvil om at vi stiller litt større krav til størrelsen på rommene i forhold til hva folk gjorde før. Og sengene våre er jo større også. Til tross for det så bodde de gjerne flere på hvert rom før i tiden.

   Slett
 4. Morsom blogg du har. Vil gjerne komme tilbake på besøk og lese mer. Trenger inspirasjon da jeg selv pusser opp et gammelt hus. Dog i litt mindre skala enn dere. Legger meg til som følger :)

  Mvh
  Cecilie

  SvarSlett

Hei! Legg gjerne igjen en kommentar eller en hilsen. Det synes vi er kjempehyggelig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ta gjerne en titt på dette