tirsdag 3. desember 2013

Man kan finne så mangt.....

.....på facebook :)
 
Jeg følger stadig med på hva som legges ut på disse "selge-kjøpe-bytte-gi bort"-sidene på facebook, deriblant en egen retro-side for området jeg bor i. Der dukket det her om dagen plutselig opp en barnegyngestol. Og siden jeg har vært på leting etter en gammel barnegyngestol ganske lenge så var det bare å slå til.
 
 
Stolen ser kanskje veldig rød ut på bildet, men er i virkeligheten mer rødbrun. Og den har sin sjarm med slitasje etter mange tiårs bruk. Derfor har vi ingen planger om å gjøre så mye med den og heller bare la den være akkurat slik den er.
Vi er ikke sikker på hvor gammel den er, men kanskje rundt 100 år? Hvis noen har peiling så tar vi gjerne i mot tips  :)
 

Malte detaler på ryggen og i setet. Ryggen er buet og tilpasset den som skal sitte i den.
Signe Kristine har prøvd den og godkjent den så den passer iallfall perfekt til en 4-åring.

Under armlenet til høyre har det blitt byttet ut ødelagte deler. Forhåpentligvis kan litt rødbrun maling gjøre at dette ikke vises så godt.
Jeg ser for meg et lite sauskinn i stolen, men samtidig er den så fin i seg selv at den egentlig ikke burde dekkes til med noe som helst.
 
 
Ellers er adventen i gang også her på Halsebø. Vi har hatt mye vær her oppe i det siste med storm, kuling, snø og regn i god blanding. Hadde jeg fått velge hadde jeg nok heller ønsket barfrost og klarvær....
 
 
Ha en fin adventsuke!
*Hilde*

3 kommentarer:

 1. Jeg må si dere har vært flink å få det til slik dere ønsker, men jeg antar det har kostet både slit og penger. En gang blir dere ferdig, og da blir det nok glede i huset. Lykke til videre både med arbeid og leting etter spesielle ting.Hilsen Fra Liv-Randveig.

  SvarSlett
 2. Åååh den var veldig forseggjort og fin :-)

  SvarSlett
 3. Den var veldig fin, flaks å finne sånt på bytte-nett. Det er vanskelig å si hvor gammel den egentlig kan være, men den passer jo uansett godt inn hos dere.

  Her har vi også hatt mye vær i det siste, men nå har det stabilisert seg på minus ti over flere dager. Det hadde vært flott om vi behold snyen, men det spørs vel hva kakelinna bringer...

  SvarSlett

Hei! Legg gjerne igjen en kommentar eller en hilsen. Det synes vi er kjempehyggelig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ta gjerne en titt på dette