mandag 9. desember 2013

Lys i mørketida

Det ble ikke jul nedi Halsebøstua i år, selv om jeg hadde store planer om både adventsstjerne og litt annen småpynt i vinduet der nede nå i adventen. Ikke fordi vi ikke kan pynte der nede selv om vi ikke bor der, men alt mulig annet har okkupert så mye av tiden vår så langt i desember. For min del har jeg hatt nok med å være "matstasjon" for den tomåneder gamle datteren vår.
Samtidig har vi hatt kuling, storm, mildvær og snø om hverandre de siste ukene og har mer eller mindre søkt tilflukt hjemme i huset vårt. Dermed har det vært mest fokus på å pynte litt til jul her oppe i huset vårt og nyte koselige kvelder sammen. Dette er jo virkelig den fineste tiden å tenne lys og kose seg inne i varmen.
 
 
Adventstaken lyser opp i kjøkkenvinduet vårt.
Mørketida er kommet, men til tross for navnet har vi hatt nydelig lys de siste dagene takket vær klarvær og 10 minusgrader. Ironisk nok er det nok i mørketida vi har det fineste lyset.....
 

Det ble ingen pappstjerne i Halsebøstua i år, men vi har i det minste pyntet opp med en i stua vår.
Nå er vi inne i en liten vinterpause fra huset, noe vi valgte også i fjor. Det angret vi ikke på, til tross for at det fører til at prosjektet tar lengre tid. Selv om vi er vant til mørketid og korte dager så skorter det litt på energien i vinterhalvåret. I tillegg er desember en fin måned å kose seg sammen med familien, spesielt nå som vi har et lite nurk som skal nytes :)
Og et tips fra oss til dere andre som pusser opp: Ikke vær redd for å ta pauser innimellom. Pausene gir ny energi og friskt mot til å fortsette med oppussingsarbeidet.
 
 
Ønsker alle en fin desemberuke.
Kos dere med juleforberedelsene og husk å nyte stemningen nå fram mot jul.
 
*Hilde*

2 kommentarer:

 1. Det er nok lurt med noen pauser, eller i det minste å ikke bli altfor stressa om noe ikke blir helt som planlagt tidsmessig. (",)

  SvarSlett
 2. Hei hei :-)
  Såå fint lys i bildene dine! Nydelig himmel!
  Ja blir fort stress nå før jul og da er det godt å "koble litt av" fra både oppussing og julestyr og bruke den dyrebare tiden på familien og hverandre!

  Ha en fin førjuls helg!
  Ingrid :-)

  SvarSlett

Hei! Legg gjerne igjen en kommentar eller en hilsen. Det synes vi er kjempehyggelig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ta gjerne en titt på dette