mandag 31. august 2015

Arctic Race of Norway 2015

Det begynner å bli noen uker siden vi hadde syklistene fra Arctic Race of Norway susende forbi på Halsebømyra, slik vi også hadde for to år siden. Arctic Race har utviklet seg til litt av en folkefest og det er helt tydelig at dette er noe folk flest vil ha med seg :)
 
 
 Det som var veldig spesielt i år var at vi ble spurt om vi kunne låne bort marka vår til HeliTeam som skulle frakte VIP-gjester med helikopter fra Halsebømyra og videre i løypa. Det syntes vi hørtes kjempeflott ut så vi lånte med glede bort øvermarka vår.
 

 VIP-gjestene ble fraktet til Halsebø med taxi eller kom med egen leiebil og
ble fraktet videre i helikopter.
 
 
Jeg må innrømme at på et tidspunkt tenkte vi at jaja, VIP og VIP fru blom. Men da Arne Hjeltnes plutselig dukket opp så skjønte vi det kanskje faktisk var ordentlige VIP-gjester det var snakk om :)
I ettertid viste det seg også at Tour de France-president Jean-Etienne Amaury  hadde stått og heiet frem rytterne sammen med oss på Halsebømyra. Så joda, VIP var det visst ja. Og vi har litt igjen å lære om sykkelverdenen...

 
Mens vi ventet på at rytterne skulle komme på retur, fikk flaggene hvile mot gammelsykkelen som for anledningen hadde fått en gammel gummidynamitt-kasse og geitrams på bæreren.
 

Et sikkert tegn på at rytterne begynner å nærme seg - her kommer Dag Otto! :)
 

I enden av Halsebømyra hadde rytterne opparbeidet seg nok fart til å lage et skikkelig dragsug
i det de passerte oss. Ventingen var lang og plutselig hadde rytterne passert. Men hele sirkuset rundt var virkelig verdt å få med seg. Interessen min for sykkelsporten har nok ikke økt noe særlig etter Arctic Race, men stoltheten over hva landsdelen klarer å få til gjennom fire dager med sykkelritt har definitivt blitt noen hakk større.
 
*Hilde*

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hei! Legg gjerne igjen en kommentar eller en hilsen. Det synes vi er kjempehyggelig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ta gjerne en titt på dette