mandag 18. juli 2011

Stein, stein og atter stein...

 I dag ble vi ferdig med å ta ned all taksteinen på andre siden av taket. 33 rader med 40 steiner på hver rad... Ca.1300 steiner totalt.. Å få dem ned gikk greit ved hjelp av renna som er på bildet. Men det blir verre når alle 1300 steinene skal opp igjen. Og det er bare ene sia av taket.. Men i første omgang skal taket bli tett så får steinen komme opp etterhvert.

Renna og 1300 steiner
Hjemmesnekret renne. De tyngste steinene fikk god fart og var lite behagelige å ta imot..

4 kommentarer:

 1. Hei! Eg e no innom å sjekk av å tel, og syns det e kjæmpespennanes å føll me! Og så helldi dåkk e som har fått me så mange møbla og så mye småtterier (eg lik småtterier). Vældi fine bilda gjør jo at alt ser helt fantastisk ut :) Ser jo ut som nån av romman e godt brukan?? Eller må alt totalrenoveres?? Dåkk e flenk!!

  SvarSlett
 2. Hei, Ingrid!
  Så koselig at du følg me bloggen:)
  Kan tenke mæ du like småtteri, ja. Da e vi to :)
  De fleste romman kan vi rett og slett bære male så e de klar te bruk, mens nån andre rom kræv større renovering. Men alt i alt e prosjekte fullt overkommelig :)
  Dokker må komme og sjekke inn en vakker dag når det står ferdig ;)

  SvarSlett
 3. Vi ska jammen kom innom ja! Ser ut som huse har kommet i rette hender i hvertfall :) Eg satt nættopp å vist bilda og førtellt tel ho mamma og han pappa, og han pappa sa: "Det e så arti å se at nån realiser mine drømma!" Han hæls og han syns det ser kjæmpespennanes ut og ønsk dåkk lykke tel! Og det må no eg og sei: Lykke tel! Det e arti å føll me asså! :)

  SvarSlett
 4. Hehe, artig at vi kan realisere andre sine drømma åsså :) Han får komme oppover en tur og se drømmen satt ut i livet om nån år :) Vi ska jo leie ut huset te turista så muligheten e jo der :)

  SvarSlett

Hei! Legg gjerne igjen en kommentar eller en hilsen. Det synes vi er kjempehyggelig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ta gjerne en titt på dette