søndag 27. november 2011

Når en pepperkakebaker...


I går og i dag har vi hatt pepperkakebaking her i huset samt pyntet litt til advent og jul. Jeg har lenge lekt med tanken om å lage et pepperkakehus inspirert av Halsebøstua og da jeg tilfeldigvis kom over en mal som lignet huset, måtte jeg jo bare prøve å lage et "Halsebøstuepepperkakehus". Det måtte noen småjusteringer til samt design av nytt tilbygg ved inngangen før resultatet ble sånn nogenlunde likt Halsebøstua. Og selv om jeg ikke har finpusset på finishen så syns jeg faktisk huset ligner ganske bra :)


Nydesignet inngangsparti. Ikke nødvendigvis helt likt det som skal komme etterhvert, men så er da ikke pepperkakehuset malen på hvordan huset skal se ut heller. Dette huset skal jo tross alt spises en vakker juledag :)

Noen skjevheter kan man vel godta..

Noen av pepperkakene våre endte opp i et norgesglass i vinduskarmen og blir nok spist etterhvert.
.


1.søndag i advent kom litt brått på. Lysene var kjøpt inn, men resten av pynten til staken hadde jeg ikke tenkt på. Så da måtte det litt improvisering til. Og da tager man hva man haver...

3 kommentarer:

 1. Ååå jeg måtte inn å titte litt på pepperkakebaksten deres fra i fjord :-)
  Huset ble jo rett og slett kjempe fint!!! Flinke dere er!!
  Jeg gleder meg stooort til tiden er inne for årets pepperkakebakst :-) Ingenting som slår den gode lukten av pepperkaker i dagene før jul :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! :) Tror nok ikke jeg begir meg ut på samme oppdrag i år for det tok lang tid skal jeg si deg. Men noe pepperkakebaking må det bli for som du sier så er det ingenting som slår den gode lukten av pepperkaker i dagene før jul :):)

   Slett

Hei! Legg gjerne igjen en kommentar eller en hilsen. Det synes vi er kjempehyggelig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ta gjerne en titt på dette