søndag 11. mars 2012

Så hva er egentlig planen da?

Vi får stadig vekk spørsmål om hva vi skal gjøre med huset når det er ferdig pusset opp. De fleste tror kanskje vi selv skal flytte inn permanent i huset, men vi synes huset er litt for lite til en familie i 2012. Men med tanke på at det har bodd en familie på 7 barn og to voksne der så bør vi vel egentlig ikke tenke sånn...

Planen vår er å bo i Halsebøstua mens vi pusser opp huset vi bor i nå og som vi skal bo i i fremtiden. Når vi omsider er ferdig her oppe i "nyhuset" så håper vi på å få leid ut Halsebøstua til turister. Det er ikke aktuelt å selge huset, til det er vi blitt for glad i det. Vi ønsker heller ikke å leie det ut på helårsbasis siden det vil bety at huset vil miste sitt særpreg hvis leieboerne f.eks møblerer det i sin egen stil. Dessuten ville vi jo selv miste tilgangen til huset. For oss er det viktig å få vist fram den historien huset bærer på og det håper vi at vi klarer å gjøre ved å innrede huset med gjenstander og møbler som vi har funnet der. Og de er det jo ikke rent få av heller :)

Denne uka fikk jeg forresten et kjempetrivelig møte med en person som virkelig inspirerte meg til å ville viderebringe historien til huset. Det var veldig spesielt, men mest av alt helt fantastisk :)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hei! Legg gjerne igjen en kommentar eller en hilsen. Det synes vi er kjempehyggelig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ta gjerne en titt på dette