tirsdag 19. juni 2012

Se hva jeg fant!

....og det i vår egen kjeller! Jeg som har sittet og sett på internett etter krydderhylle og så finner jeg ved en tilfeldighet en krydderhylle i kjelleren i huset vi bor i. Gjett om jeg er fornøyd! Hylla har en del skjønnhetsfeil, men de kan vi leve med. Og etter en grundig vask ble alt straks så mye bedre :) Skuffene er i plast og selv om jeg kanskje aller helst skulle ønske de var i glass så synes jeg de er ganske fine allikevel.

Hylla er malt i en nydelig grønnfarge (vises ikke så godt på bildene, men..), men jeg frykter hylla må males for å passe til blåfargen på kjøkkenet i Halsebøstua. Eller så får vi ha den her oppe i det andre huset når det en vakker dag står ferdig. Hylla skal iallfall brukes! :)


Og en annen ting som plutselig dukket opp... inni den gamle murte trappa som mannfolkene rev ned i helga. Lurer på hvordan den havnet der...

 Ha en fin dag!

 - Hilde -

5 kommentarer:

 1. Heldiggrisen!! En sånn hylle står høyt på ønskelisten her også!

  SvarSlett
  Svar
  1. Den har stått høyt på ønskelista her også veldig lenge så da jeg plutselig så hylla i kjelleren ble jeg helt satt ut. Måtte bare hive meg rundt med én gang og vaske den :)

   Slett
 2. For en skatt - gratulerer! Det er ikke verst at alle skuffene fremdeles finnes, jeg har inntrykk av at de kan være litt skjøre slik at mange har "hyller med hull" liggende - f.eks. jeg...

  Fingerbølet er jo ikke rare armeringa, så det må vel være andre grunner til at det havna der. Artig med skattejakt. (",)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk :) Det manglet først en skuffe helt til Rune kom på at det lå en liten skuff i kjøkkenskapet vårt. Og den tilhørte jo faktisk krydderhylla, dermed var den komplett :)
   Mange av skuffene er krakkelert og/eller knekt små biter av. Men det er ikke verre enn at det går helt fint å ha den på veggen.

   Slett
 3. Koselig med de gamle hyllene:)

  SvarSlett

Hei! Legg gjerne igjen en kommentar eller en hilsen. Det synes vi er kjempehyggelig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ta gjerne en titt på dette