lørdag 29. september 2012

Maling og graving...kort og godt

 For det er nettopp det som foregår her på Halsebø for tiden. Den fine plenen vår måtte ofres slik at vi får lagt ned rør og om ikke lenge blir veien nedenfor Halsebøstua gravd opp når kommunen legger ny vannledning her på Halsebø. Så vi forbereder oss på enda litt mer graving og kaos i tiden fremover.

Bare for å danne et lite bilde av hva som skjer her på gården for tida... Den fine plenen som vi endelig hadde fått så fin og grønn måtte graves opp slik at vi får lagt ned rør.

Mitt provisoriske lille malerverksted i tilbygget. Her males det vindusomramminger som ganske snart skal opp på to av fasadene slik at vi omsider kan si at de er helt ferdig. Eller så godt som iallfall.
Alle vindusomrammingene er nå malt, det samme er tilbygget. Når alt kommer på plass så får vi sørge for at det kommer et bilde eller to på bloggen :)

Taksteinene ligger stablet, rad for rad, og soler seg i nydelig høstsol. Fantastisk vær å jobbe i !

Når kvelden kommer snikende kommer også dugget i gresset. Med klarvær og temperaturer ned mot frysepunktet blir det fort rått og kjølig når det blir kveld. Da er det godt å tenke på at det meste av utearbeidet på huset er ferdig og vi kan flytte oss inn til innearbeidet.

Fullmåne og skyfri himmel gir nydelig stemning når sola akkurat har gått ned.


 Med dette vil jeg ønske alle en kjempefin helg!
* Hilde *


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hei! Legg gjerne igjen en kommentar eller en hilsen. Det synes vi er kjempehyggelig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ta gjerne en titt på dette