tirsdag 9. oktober 2012

Storfint besøk!

Plutselig en dag ble den ganske så vanlige lyden av saubjeller plutselig så mye sterkere enn vanlig. Og ute på gårdsplassen sto det 6-7 sauer og gnafset på blomstene våre. I tillegg forsynte de seg grovt av ripsbuskene også. Egentlig hører de hjemme på andre siden av gjerdet på ei mark et stykke unna huset vårt, men hadde visst begitt seg ut på en aldri så liten utflukt denne dagen (og de påfølgende dagene).

Disse to sto noe nysgjerrig og glante på meg. I bakgrunnen ser man det ene nabohuset vårt på Øverland. Nydelig hus som er pusset opp i original stil. Like nedenfor står enda et hus i samme stil. 
Fint strøk vi bor i, ikke sant? :) 

Nå er ikke sauer helt uvanlige dyr her oppe. Heller tvert imot. Men det er sjeldent vi finner dem rundt "husdørn", gnafsende på det som er igjen av uteplanter. Heldigvis var plantene uansett klar for å kasseres. Masse rips har sauene også fått med seg, sannsynligvis med stor fornøyelse :)

Noe nysgjerrig på hva jeg driver med...

Det er noe spesielt med å bevege seg ute i marka på en klar høstdag. Før sola har fått slippe skikkelig til så finner man slike skjønne perler rundt omkring. I tillegg til de fantastiske høstfargene som nå dessverre ser ut til å forsvinne. Men så etterhvert kommer frosten med alle de fine motivene den bringer med seg :)

Ha en fortsatt fin uke!
*Hilde*

2 kommentarer:

 1. Oj! Dette var en ny blogg for meg! Og vips, en av mine absolutte favoritter! Dere er kjempeflinke, og så morsomt å se hvordan dere jobber:-) Masse inspirasjon å få for meg som restaurerer hus selv :-) Gleder meg til å følge dere videre! Ha en fin kveld! Elisabeth

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei og velkommen skal du være! :)
   Så hyggelig at du liker bloggen vår og at vi kan være til inspirasjon for deg, det setter vi stor pris på :)
   Ha en fin kveld du også!

   - Hilde -

   Slett

Hei! Legg gjerne igjen en kommentar eller en hilsen. Det synes vi er kjempehyggelig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ta gjerne en titt på dette