lørdag 5. oktober 2013

Et fint første møte


Jeg vet dette nok er litt utenfor temaet oppussing og Halsebøstua generelt, men jeg hadde bare så lyst til å dele dette bildet med dere. Bildet tok jeg i går, i 93 årsdag til oldemoren til døtrene våre. Hun fikk møte lille Ellen Sofie for første gang og det var vel ingen tvil om at det var stor stas for gamle oldemor Frida. Den gamle hånden som holder i den spe lille babyhånden ble et fint motiv å forevige med kameraet.

Vi er ganske tradisjonelle av oss og har valgt å kalle opp begge døtrene våre etter personer som har levd tidligere i slektene våre. Signe Kristine er oppkalt etter ei lita jente som kunne blitt min gammeltante, men som ikke fikk leve lenger enn til sitt 4.leveår. Ellen Sofie er kalt opp etter tippoldemoren sin som også var oldemor Fridas svigermor. På denne måten har vi børstet støv av de gamle navnene samtidig som personene som "eide" disse navnene en gang i tiden har fått ny oppmerksomhet. Selv er jeg oppkalt etter min egen oldemor og har alltid syntes det var stas å få "overta" navnet etter en person som har levd for lenge siden.


1 kommentar:

  1. Så koselig bilde! :) ungene har har nesten alle oldeforeldrene enda, hu største fikk møte sin tippoldefar også :) her ble det ikke noen barn som ble oppkalt, men veldig koselig å gjøre det :)

    SvarSlett

Hei! Legg gjerne igjen en kommentar eller en hilsen. Det synes vi er kjempehyggelig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ta gjerne en titt på dette