mandag 7. oktober 2013

Et heldig loppefunn

For et par uker siden var jeg på loppemarked i Harstad. Det er ikke så altfor ofte at det arrangeres loppemarked her i området og enda sjeldnere at loppemarkedet er fylt med flotte antikviteter.
Derfor måtte jeg jo bare ta meg en tur. Det endte med at Rune måtte kjøre seg en tur senere med varebilen og hente en kommode... Vi hadde vel egentlig pekt oss ut kommoden allerede da det ble lagt ut bilder av den på facebook så da den fortsatt ikke var solgt da jeg kom så var det bare å slå til. Den passer perfekt inn sammen med flere andre møbler som allerede befant seg i huset og er akkurat den stilen vi er så glad i.


Nå ser dere kanskje hva jeg hintet om i innlegget for noen dager siden. Jeg mener selvfølgelig gulvet :)
Kommoden har fått midlertidig opphold i yttergangen som nå er så og si ferdig. Det gjenstår fortsatt litt småpirk av malearbeid samt sliping og maling av de gamle doble ytterdørene. Men ellers er gangen nå ferdig.

Håndtakene er slitt og to av dem er helt ødelagte. Dermed må vi nok på jakt etter noen nye.


Litt slitt er den, men det gir den bare litt ekstra sjarm.


De gamle doble ytterdørene står ennå og venter på litt oppussing.


Alt av listverk er kommet på plass, også rundt ytterdøren og sidefeltene. Nå kan vi begynne å se etter gardiner :)


En liten titt inn i storstua. Gardinstenger og gardiner er nå kjøpt inn. Snart får vi innlagt vann og da har jeg store planer om å få vasket vinduskarmene og få hengt opp gardiner. Det gledes! :)
Svigermor er også i gang med å sy gardiner til kjøkkenet så her kan det plutselig bli svært på hjemmekoselig.

Ha en fin uke!
*Hilde*

4 kommentarer:

 1. Så flott, det var virkelig flaks at ikke noen andre hadde kjøpt den før dere. Jeg hadde slått til med en gang hadde jeg vært i nærheten, er på jakt etter noe liknende for tida. (",)

  Takk for tips og hyggelige kommentarer på bloggen, det setter jeg veldig stor pris på.

  SvarSlett
 2. Velig fin kommode; skjønner godt at du ville ha den med deg hjem :-) Så fin gangen har blitt! Synes ytterdørene dine er veldig sjarmerende som de er, men forstår også at du vil pusse de opp. Har det med å like det slitte, men når det kommer til stykket vil jeg gjerne at det skal se ordentlig ut også - litt dilemma det der :-)
  Ha en fin kveld!

  Mona

  SvarSlett
  Svar
  1. På ett punkt angret jeg litt på at jeg begynte å skrape på dem, men jeg tror de kan bli veldig fine når vi får fikset dem. Dessuten er vi ikke så gira på de knæsje fargene egentlig. Men enig med deg at det som er slitt også kan være fint. Så lenge det ikke er så altfor ille da.

   Slett
 3. Kommoden er jo en skatt, og ganggolvet er en perle. Virkelig fint.
  Spennende prosjekt dere har.

  :) Inger

  SvarSlett

Hei! Legg gjerne igjen en kommentar eller en hilsen. Det synes vi er kjempehyggelig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ta gjerne en titt på dette