torsdag 2. januar 2014

Godt nyttår!

Her på Halsebø har vi kommet oss godt inn i 2014. Nyttårsaften ble feiret her hjemme sammen med familien. Det ble rakettoppskyting to ganger på nyttårskvelden og vår kjære 4-åring klarte å få med seg begge til vill begeistring. Ikke rart det ble litt trøtt stemning i dag.
***
I år bestemte vi oss for å kjøpe oss bålpanne i julegave til hverandre og den ble innviet på nyttårsaften. Det var kjempekoselig med bål ute mens vi skjøt opp rakettene. Så får vi håpe den blir velbrukt i 2014. Vaffeljern ble det også så litt matlaging skal det også bli ute på tunet.
***
I hele jula har vi hatt på lys i storstua i Halsebøstua. Det er mulig noen har gått forbi og trodd vi har flyttet inn. Vel, jeg må i såfall bare beklage misforståelsen...  Vårt store mål for 2014 er iallfall innflytting så da skal det bli lys i alle rom!
Foreløpig koser vi oss med å sitte i kjøkkenvinduet og kike ned på Halsebøstua og se at det er lys i vinduene samtidig som vi planlegger oppstart av siste etappe.
***


I løpet av året har vi nesten ferdigstilt 1.etg i Halsebøstua. To soverom er nesten ferdige i 2.etg, bare gulvene og vinduskarmene gjenstår. De to andre soverommene er ikke i nærheten av å være ferdige og trenger nytt tak, litt vegg, nye gulv og pussing, fuging og maling av vegger.
***
I kveld har vi sittet og oppsummert 2013 og har kommet fram til at det har blitt gjort mye på forskjellige steder på gården. Rune har jobbet mye ute både med graving, vei, fjøstak, rydding og diverse annet. Ergo har det ikke bare blitt brukt arbeidstimer i Halsebøstua, men mange andre steder på gården også. 
***
Det siste året har brakt med seg mye spennende og det toppet seg selvfølgelig i september da vi gikk fra å være en familie på 3 til å bli en familie på 4 :) Dermed har naturlig nok siste kvartal av 2013 blitt viet mye til familielivet. Siste måneden av året ble til en liten vinterpause fra huset, noe som kan vært sårt nødvendig når man står midt oppi en oppussingprosess. Heldigvis for oss kan vi legge ned alt av verktøy og forlate huset for så å ta opp arbeidet senere ettersom vi ikke bor i huset ennå. Det hadde antakeligvis ikke vært like lett hvis vi hadde bodd midt oppi rotet.
***

Da gjenstår det bare å ønske dere alle et riktig godt nyttår.
Måtte 2014 bli et fantastisk år for alle sammen :)

*Hilde*2 kommentarer:

 1. Stopper innom for å ønske deg godt nytt år. Har fulgt bloggen din en stund og kommer til å fortsette med det inn i 2014 også. Liker stilen din ;)

  Mvh
  Cecilie

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for hyggelig kommentar og godt nyttår til deg også :)

   Slett

Hei! Legg gjerne igjen en kommentar eller en hilsen. Det synes vi er kjempehyggelig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ta gjerne en titt på dette