søndag 22. juli 2012

En skjult skatt i fjøsen...

.....fikk se dagslys igjen for første gang på mange tiår. Og den trengte en real vask der den var dekket av støv og skitt. Vi er ikke sikre på hvor gammel karjolen er, men den har nok vært gjemt bort veldig lenge for den var godt plassert innerst i fjøsen bak mange andre gamle skatter.

Rune har vasket den i dag og nå står den til tørk på plenen utenfor Halsebøstua, til begeistring for nysgjerrige forbipasserende :)


 Nå har vi ikke noen hest (og har ingen planer om å få en heller), men karjolen fungerer helt fint som pyntegjenstand også. Det er morsomt å kunne vise frem slike gjenstander som forteller litt om livet som har vært på gården tidligere. Med en slik karjol stående på plenen er det lett å drømme seg tilbake til en tid der hesten var "bilen" på gården :)  *Bildene blir større hvis du klikker på dem*Ha en fin uke!
- Hilde -

5 kommentarer:

 1. Oi, ja det var litt av en skatt! Så utrolig vakker den er der den står ved det gamle huset, med havet i bakgrunnen.

  SvarSlett
 2. For en skatt!!
  Denne er jo bare utrolig fin, og ser ut som den er like hel, litt musespist i stoppen i ryggen, men det får dere fikset hos en møbeltapetserer hvis dere ikke gjør det sjøl.

  :) Inger

  SvarSlett
 3. Oi, den var fin! Så morsomt å finne noe sånt! Da kan man jo se for seg hvordan de levde der før ja:)

  SvarSlett
 4. Så utrolig flott den var, og så heldige dere er. Det var jo slett ikke uvanlig på femt-i og sekst-tallet å hive slikt på bålet med karakteristikken gammelt rask. (",)

  SvarSlett
 5. Oj, så flott!
  Morsomt å finne en slik flott skatt :)
  Veldig fin blogg du har, hit kommer jeg tilbake!

  SvarSlett

Hei! Legg gjerne igjen en kommentar eller en hilsen. Det synes vi er kjempehyggelig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ta gjerne en titt på dette