onsdag 20. mai 2015

Lange, lyse kvelder på Halsebø

Om 3 dager er det offisielt midnattsol i Harstad. Dette gjelder forsåvidt for Halsebø også, men vi får nok ikke se sola lyse rundt midnatt før uti juni en gang. Men selv om vi ikke ser selve sola så får vi nyte en nydelig kveldshimmel de dagene vi (det vil si jeg..) ikke kommer oss (meg...) i seng til normal tid. For det er ikke så lett å komme seg til sengs når det lyser rosa, gult og oransje på himmelen og lyset speiler seg i blikkstille hav i Sørvikvågen. Hadde det bare vært varmere så kunne vi ha sittet ute på trappa og koset oss i kveldssola. Vi får satse på varme sommerkvelder denne sommeren.

Jeg prøver for det aller meste å bare bruke bilder fra speilrefleksen her på bloggen, men så er det jo mobilkameraet som bestandig er tilgjengelig og desidert mest brukt i det daglige. Dette bildet er tatt fra trappa kl.0.30 natt til 17.mai (jepp, fortsatt oppe og ikke helt ferdig med 17.mai-forberedelsene..)


Våren er for alvor kommet til Halsebø. Sauene er sluppet ut på innmarka et stykke bortenfor gården vår og disse små frøknene (to av dem mine) måtte ta en pause på sykkelturen for å snakke litt med både mødre og barn innenfor gjerdet. Hvorvidt de forsto hverandre kan vel diskuteres, men det kunne virke som om det foregikk en dyp samtale over gjerdet.
En ting er iallfall sikkert: Når sauene er sluppet ut så er våren her! :)

Ha en fortsatt fin uke!
*Hilde*

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hei! Legg gjerne igjen en kommentar eller en hilsen. Det synes vi er kjempehyggelig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ta gjerne en titt på dette