torsdag 21. mai 2015

Med litt skrekkblandet fryd...og stolthet!

Det var med en lett skrekkblandet fryd jeg hentet siste utgave av Lev Landlig i postkassen i dag. For inni bladet, fra side 12-19 er det nemlig en reportasje om Halsebøstua! 

Vi hadde nemlig besøk av Monica fra Lev Landlig i juli i fjor. Hun tilbrakte flere timer her og tok mange bilder. Vi var utrolig heldig med været, spesielt med tanke på at det var havskodde dagen før og overskyet og grått dagen etter. Vi kunne ikke vært heldigere med været og lyset den dagen hun kom! 

Dagene før hun kom er et kapittel for seg selv. Med mye hjelp fra familie og kjente sto vi på til langt på kveld (faktisk til langt på natt siste natta...) for å bli ferdig til Monica skulle komme. Det er så godt å se at det var verdt alt strevet. Vi er så utrolig takknemlige for all hjelpen vi har fått!

Jeg må innrømme, det var litt uvant å se bilder av seg selv i et blad, men Signe Kristine synes bare det er stor stas! Hun viste Monica rundt i huset og var en aldri så liten linselus den dagen.Bladet kommer for salg i kiosker og dagligvarebutikker fra 26.mai så hvis dere vil lese reportasjen fra Halsebøstua så er det bare løp og kjøp!

Det er også en liten reportasje fra lysthuset til Hulda som bor i Ingeborgstua i Oldra, bare noen kilometer herfra så distriktet her er godt representert :)

*Hilde*


2 kommentarer:

  1. Jeg har nettopp lest om dere i Lev Landlig. For en vakker gård! Veldig inspirerende :)! Skal lese mer på bloggen deres. Lykke til videre! Hilsen fra Lofoten

    SvarSlett
    Svar
    1. Så koselig! Hjertelig velkommen skal du være :)

      Slett

Hei! Legg gjerne igjen en kommentar eller en hilsen. Det synes vi er kjempehyggelig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ta gjerne en titt på dette