søndag 6. november 2011

Siste innsats ute før vinteren kommer

Selv om det var 11 grader ute i dag, nærmer vinteren seg raskt og før vi vet ordet av det er vel snøen her. Derfor er det siste innsats ute nå før vi tar en pause med det utvendig arbeidet og kanskje begynner litt mer inne. Veggen på nersida er nå ferdigisolert og pappen er kommet på. Vinduene er neste steg og vil jo bidra til at veggen begynner å ligne mer på sluttproduktet enn den gjør akkurat nå... Bilene stopper fortsatt opp for å kike, men det er bare morsomt at huset vekker interessen til de som bor i området. Det er så utrolig morsomt å kunne ordne et hus som folk i området har trodd var falleferdig og som de nå er glad for at vi restaurerer.

På en måte ser vi fram til vinter og oppstart av arbeid inne. Planen er å starte med storstua først. Det er masse skrapearbeid å "kose" seg med der så vi skal alltids klare å få brukt opp noen arbeidstimer der inne i vinter.

Nå for tiden titter jeg mye i interiørblader og reklamer fra Kid o.l og drømmer om julefeiring i Halsebøstua neste jul :) Drømmen er et juletre med gammeldags julepynt og et julepyntet hus med koselig julestemning. Vi har faktisk funnet en del julepynt i huset som vi skal bruke. Får legge ut bilder av dette senere :)
                  
                                                                                                                                             ~Hilde~

Veggen er isolert og pappen er kommet på. Etterhvert kommer fire nye vindu og bordkledning på plass og det blir lettere å se hvordan sluttresultatet blir.

Güldnern står plassert foran huset
Kanskje ikke så rart bilene stopper opp på veien.. Her skjer ting på Halsebø :)

Vinduene i finstua er tatt ut og skal etterhvert erstattes med nye.

I den store stua er også vinduene tatt ut og vil bli erstattet med nye. Tror forresten vi må ta oss en liten ryddesjau der inne...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hei! Legg gjerne igjen en kommentar eller en hilsen. Det synes vi er kjempehyggelig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ta gjerne en titt på dette