søndag 13. november 2011

Siste innspurt på fasade 3!

Rune er i gang med innspurten på fasade 3 før vinteren kommer. Og skal vi tro værmeldinga, er den like rundt hjørnet. Nå gjenstår det å få på siste del av bordkledningen og selvfølgelig male bordkledningen og å gjøre ferdig vindusomrammingene, men noe skal få stå til våren.
Det skal bli godt å runde av litt ute og heller begynne med å restaurere inne.
I dag hadde jeg besøk av forbipasserende som ga positive tilbakemelding på det vi holder på med. Det setter vi kjempestor pris på. Det hjelper på å få gode tilbakemeldinger når man har maaaange arbeidstimer foran seg. Da ser man jo at det man holder på med faktisk vises :)

Hilde

3 kommentarer:

 1. Æ syns dokker e kjempeflink!! Skulle ønske æ eller min mann kunne bygge ting, sånn at vi åsså kunne fått et gammelt nytt hus:)Glede mæ til å se det ferdige resultat:)

  SvarSlett
 2. Tusen takk! :) E veldig gla førr at min mainn kan bygge og snekre, ellers hadde vi aldri kjøpt gården. E ikkje så altførr mykkje æ kan bidra me utenom litt saging, maling og riving egentlig. Men planleggingsdelen e æ rimelig deltaktig i..:)

  SvarSlett
 3. Det blir så fiiint hos dere! :)
  Man skal ikke undervurdere arbeid som saging, maling og riving - tenk så mye annet mannen rekker å gjøre mens vi gjør denslags;)

  Ha en fortsatt fin kveld:D

  Marita

  SvarSlett

Hei! Legg gjerne igjen en kommentar eller en hilsen. Det synes vi er kjempehyggelig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ta gjerne en titt på dette