søndag 20. november 2011

Snart klart for "vinterpause"

Rune og faren har jobbet i helgen med å få ferdig fasade 3 (mot nord og mot veien) slik at vi snart kan pakke sammen ute og ta en liten "vinterpause".
Jeg har ikke bidratt med det store, bare ryddet litt i storstua og kostet litt. Tror vi må få tak i en industristøvsuger for det blir rimelig mye finstøv når vi koster. Dermed havner jo mye tilbake på gulvet igjen (og mange andre steder, bl.a i nesen min...atsjo!....)

Under har jeg lagt ut et "før-og-etter-bilde" av fasaden mot nord. De aller fleste trærne er hugget ned og etterhvert skal vi plante nye og finere trær i hagen til Halsebøstua. Flere av trærne ødela for usikten vår og var ikke særlig fine å se på og et av dem tok jo stormen i vinter. Resten av det treet ble sagd ned i helga og det var rimelig hult innvendig. Med andre ord klart for å bli sagd ned..

Hilde
Fasade 3 mot nord. Øverste bildet tok jeg da vi var på visning to dager før vi kjøpte gården i fjor sommer. Andre bildet er tatt i dag. Er nå litt endring siden i fjor sommer iallfall :)


3 kommentarer:

 1. Hei Jeg syns huset er blitt kjempefint,jeg var offte inom det som barn er glad dere tar vare på det,og håper det kan bli ett atraktivt utleie bolig somerbolig for dere har mye jeg kunne fortalt men det tar vi ikke hær.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Så koselig med positiv tilbakemelding. Vet ikke hvem du er da siden du står som anonym, men hadde vært interessant å høre litt historier om huset så ta gjerne kontakt :)

   Slett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett

Hei! Legg gjerne igjen en kommentar eller en hilsen. Det synes vi er kjempehyggelig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ta gjerne en titt på dette