søndag 4. november 2012

Framskritt!

Kanskje ikke de enorme framskrittene, men for motivasjon og humør var det stort å endelig få bruke en malepensel. Inne i storstua har jeg gått fra å bare rive ned til å endelig bygge noe opp! Lørdag fikk takbjelkene sitt første lag med grunning! Merkelig nok gikk jeg i gang med dette arbeidet med stor motivasjon og jobbet med bedre tålmodighet og humør enn med en båndsliper i hendene...

Nå skal det sies at det ikke bare er innendørs det skjer ting på Halsebø. Ute har mannfolka nå fått gravd ned  kloakk så nå begynner det å bli klart til å kobles til både vann og kloakk. Og får vi bare gjort litt mer inne så får vi kanskje inn litt strøm også en vakker dag. 

Det var rett og slett fantastisk å få ta i en malepensel igjen! Etter et strøk med grunning på takbjelkene føltes rommet plutselig så mye større og lysere.


Om 2-3 uker er sola borte for i år. De siste solstrålene kan jo ofte være de fineste også, selv om de kanskje ikke lyser direkte på oss. De kan faktisk være vel så fin der de lyser opp fjellene ute i fjorden. Og når fjellene at på til er hvitkledde så blir det bare enda finere.  

Ingen tvil om at vi beveger oss mot mørketid nå.


Stikk gjerne innom i løpet av de neste dagene for da dukker det opp et nytt innlegg om en ting vi lurer litt på hva er. Kanskje noen kan hjelpe oss? :)

Ha en fin søndag og fin ukestart i morgen
* Hilde *3 kommentarer:

 1. Så fint det blir Hilde! E imponert ka dokker får tel!! Og nydelig utsikt mot Ibestad:) Sukk, heimlengsel av å se sånt... Tone

  SvarSlett
 2. D blir kjempe fint!!! Glede mæ veldi t å se :):):):):):):) karen

  SvarSlett
 3. Så flott taket blir! Kjenner godt igjen følelsen av at bare grunningen utretter mirakler :o) Maling er utrolig motiverende siden en ser så fort forandring. Heldige dere som får vann og kloakk også snart, det blir nok ikke før til våren hos oss, tror jeg. Strøm har vi heldigvis hatt hele tiden.
  Masse lykke til videre, gøy å følge med på fremskrittene hos dere :o)

  Mona

  SvarSlett

Hei! Legg gjerne igjen en kommentar eller en hilsen. Det synes vi er kjempehyggelig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ta gjerne en titt på dette