mandag 26. november 2012

Rystende...Vi er rystet her på Halsebø. Bokstavelig talt...
Arbeidet med veien har nå nådd veistykket nedenfor Halsebøstua og det både graves og sprenges der nede.
I dag hadde jeg fridag og hadde planlagt i flere uker å tilbringe dagen nede i huset. Da jeg så progresjonen i veiarbeidet begynte jeg å frykte at fridagen måtte flyttes, men etter en kjapp telefonsamtale med en av de som jobber med veien ble det avklart at det ikke var noe problem å være i huset. De skulle varsle meg når det var tid for sprenging. 

Utsikten min fra finstua i dag. Et monster av en gravemaskin som tok for seg av veien nedenfor huset. 

Mattene ligger klare til å legges over der det skal sprenges. Det var lett å holde oversikt fra gardintrappa inne i finstua når mattene ble lagt ut og det var tid for å sprenge. Da fristet det lite å være tilstede der nede så jeg evakuerte.... Salvene ble fyrt av bare noen meter fra huset så her ristet det godt.

En positiv ting med å måtte evakuere under sprengningene var at da fikk jeg meg en pause og oppdaget en fantastisk nydelig måne stige opp bak fjellene uti fjorden. Fram med kameraet!

Så til det som skjedde inni huset i dag. Takbjelkene i finstua fikk sitt første lag med sperregrunn og brystningspanelet sitt første lag med maling i fargen Skumring. Eller var det Morgendis? Vel, én av de to iallfall. Vi har valgt to grånyanser for panelet i finstua. Brystningspanelet blir en anelse mørkere enn panelet oppe. Så langt ser det veldig bra ut :)

Ha en fin uke!
~ Hilde ~

3 kommentarer:

 1. Hei hei!!
  Flink du er som ordner og styrer på!!
  Såå nydelig månebildet var!!

  Ha en god kveld!
  Ingrid :-)

  SvarSlett
 2. Regner med det var ganske intenst når det stod på som verst med sprenging. Godt å kunne rømme feltet og nyte den vakre månen da :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Passet veldig bra med pause akkurat da ja :) Mørketida er kommet hit nå og lyset de siste dagene har vært helt fantastisk! :)

   Slett

Hei! Legg gjerne igjen en kommentar eller en hilsen. Det synes vi er kjempehyggelig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ta gjerne en titt på dette