søndag 25. november 2012

Gravearbeid på alle kanter

Det har vært mye graveaktivitet her på gården i sommer og høst og nå skjer det også ting på veien nedenfor huset. Nye vannledninger skal legges under veien og til slutt skal ny asfalt oppå. Så en vakker dag vil det bli fint og flott her igjen. Inntil da får vi bare ta til takke med gravemaskiner og anleggsarbeid en stund til.

Her har det foregått graving rundt husdørene nesten hele sommerhalvåret og når vi omsider er så godt som ferdig så kommer de forbi på veien og graver der også. Men det skal bli fint til slutt.

Snart kommer de forbi vår innkjørsel og da blir vi innesperret en stund. Eller, vi kommer oss jo selvfølgelig ut hjemmefra bare vi parkerer en annen plass. Men noe tungvint vil det nok bli i en periode. 

Inne i huset går det sakte (!), men sikkert fremover. I morgen skal takbjelkene i finstua få sitt første strøk med grunning og kanskje får også veggene sitt første strøk med maling. 

Ha en fin ukestart!
*Hilde*

1 kommentar:

  1. Selv om det er møkketen og i uorden mens det holder på, blir det som regel bra når det er ferdig - fattig trøst mens det står på!

    Ha en fin dag!

    SvarSlett

Hei! Legg gjerne igjen en kommentar eller en hilsen. Det synes vi er kjempehyggelig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ta gjerne en titt på dette