mandag 13. januar 2014

Et hus med utsikt

Jeg vil starte dette innlegget med å få takke for alle positive tilbakemeldinger i forrige innlegg og også i tidligere innlegg. Og takk for positive tilbakemeldinger på facebook og hos mange jeg har møtt ansikt til ansikt den siste tiden. Det er utrolig inspirerende å få positive tilbakemeldinger på det vi gjør. Det gir et ekstra lite puff til å stå på videre. For det er ikke til å stikke under en stol, oppussing av et gammelt hus er utrolig krevende og det vil bestandig dukke opp perioder med lite motivasjon. Da er det godt å få positiv tilbakemelding på det vi holder på med.
 
Den siste tiden har vi sittet mye og planlagt den videre prosessen og prøvd å legge en plan for innspurten. Jeg er nesten litt mentalt innflyttet der nede og inni hodet mitt skjer det stadig litt møblering og planlegging av interiør. Rune får nok hovedtrykket der nede i tiden fremover ettersom det er en god del som gjenstår før vi i det hele tatt kan begynne å tenke interiør, iallfall i 2.etg.
 
Bloggen har for oss blitt en liten dagbok over den jobben som er gjort og vi titter stadig innom for å se når diverse arbeidsoppgaver ble gjennomført. Det er jo også ganske godt å se at det faktisk har skjedd mye siden vi startet opp og at vi nå på en måte kan si at vi er på oppløpssiden.
 

Mange ristet på hodet da vi fortalte at vi skulle pusse opp DETTE huset.
For oss var det aldri noe alternativ. Skulle vi la det stå og forfalle?
Det hadde vi ikke hjerte til.
 
****
 
I løpet av de siste tre årene er det ikke bare huset vi har jobbet med. Også ute har det skjedd mye.
Utsikten har blitt forbedret, innkjørselen har blitt flyttet, gårdsplassen er blitt betydelig forbedret med grus og en hel del andre ting har blitt arbeidet med.

Huset og utsikten da vi overtok i 2010. Vi ofret trærne for utsikten. Deler av rogna falt ned av seg selv i en storm så den var nok klar til å ta kveld uansett.
Kanskje tok trærne litt av for nordavinden, men for oss ble utsikten viktigere.
 
Utsikten slik vi ønsker den, åpen og helt fantastisk! (om vi så må få sagt det selv).
Og beste plassen å nyte den (iallfall innendørs) er ved kjøkkenvinduet. Å sitte der og se utover fjorden er veldig avslappende og koselig. Det er ikke for ingenting at utsikten kommer til å ha en viktig rolle når vi skal planlegge oppussingen av det nyeste huset (som er huset vi bor i nå og som vi skal bo i til slutt). Nærheten til havet og fjorden er jo ren luksus! :)


Vel, det var en bitteliten hilsen fra Halsebø.
Ha en fin uke alle sammen!

*Hilde*
 

2 kommentarer:

  1. Skjønner faktisk veldig godt at dere ville pusse opp dette fine gamle huset, og utsikten er jo bare helt fantastisk som du sier :-)

    SvarSlett
  2. FOR en utsikt! Det var et sjakktrekk å la trærne vike... (",)

    SvarSlett

Hei! Legg gjerne igjen en kommentar eller en hilsen. Det synes vi er kjempehyggelig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ta gjerne en titt på dette