fredag 6. april 2012

Fra påske til påske

Jeg satt i dag og så litt på bilder fra i fjor og der dukket det opp opptil flere bilder av Halsebøstua tatt fra kjøkkenvinduet vårt (muligens fordi det er så lettvint å bare knipse bilder derfra..). Vi sitter ofte ved kjøkkenbordet og titter ned på huset, drømmer og planlegger og koser oss på kveldene etter at lillemor er i seng. 


Påskeliljene har ikke forandret seg så mye siden i fjor, men det har derimot utsikten vår. I tillegg til at Halsebøstua har blitt ordnet utvendig, har vi jo også flyttet innkjørselen til andre siden av huset samt felt flere trær i hagen.

Våren var nok noen skritt nærmere i fjor på denne tiden... Slik det ser ut nå er det ennå en liten stund til vi ser noe til våren, selv om den faktisk viste seg litt før påske. Men snøvær gir jo alle skigående påsketurister noe å bruke skiene sine på og for oss oppussingsfikserte så er det jo ideelt vær å pusse opp i. I dag har vi  lagt tak i kjøkkenet og neste skritt er å legge panel på kjøkkenet og i stua. I kjøkkenet står det igjen panel på én av veggene som må skrapes, resten må legges nytt. Vi kommer til å holde på litt mer i påsken (jada, røddager er arbeidsdager her i huset..) så regner med det kommer noen bilder av stue og kjøkken etter påske :)

Ha en fortsatt fin påske!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hei! Legg gjerne igjen en kommentar eller en hilsen. Det synes vi er kjempehyggelig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ta gjerne en titt på dette