tirsdag 17. april 2012

Tapetprøver til storstua

Mandag hadde jeg som sagt fri og tok meg en tur innom Fargerike for å se på tapet. Og det første jeg så da jeg kom inn var en vegg full av flotte tapeter. Og etter å ha sett en liten stund fant jeg 3 tapetprøver som jeg bare måtte låne med meg hjem for å se om de passet i storstua. Vi har bestemt oss for å beholde den gamle stilen så godt det lar seg gjøre, men er samtidig opptatt av at vi skal trives der nede. Dermed velger vi å gå litt bort fra noen av de eksisterende fargene i huset. Huset er mildt sagt fargerikt innvendig og i enkelte rom kan det nok bli litt vel mye farge for vår smak. Men noe farge skal vi beholde for vi har ikke noen planer om at huset skal bli et hvitmalt "Shabby Chic-hus". Noe av sjarmen med huset er jo de mange fargene.

Noe nytt og noe gammelt panel i storstua. Jeg tripper etter å få begynne å male!

Jeg kom hjem med disse tre tapetrullene på mandag. Heldigvis falt Rune for samme tapet som meg :)

Den foreløpige favoritten. "Karlslund 2932"
Tapetet har et fin skjær i sølvfarge som kommer frem når lyset treffer fra en spesiell vinkel. 
Mønsteret er riktignok inspirert av svenske herregårder og slott, men ligner en del på noe av det vi har funnet nede i huset, så helt på jordet er vi vel ikke?

Det skakke naustet vårt står standhaftig nede i fjærsteinene.

Utsikten fra stuevinduet på en solfylt mandag. Her blir vi nok å sitte en god del når vi kommer oss inn i huset.
Huset ligger ca.5-6 m fra veien, men heldigvis er ikke dette lenger hovedinnfartsåra til Harstad. Dermed er ikke veien så altfor trafikkert. Selv om farta til tider kan være ganske stor forbi her. 

2 kommentarer:

  1. Svar
    1. Helt enig:-) :-) :-) Utrolig at vi fant noe så fort:-) Vi skal ikke kjøpe den riktig ennå så da får vi jo litt tid til å se om det er akkurat den tapeten vi vil ha. Er greit å bruke litt tid slik at man ikke forhaster seg med noe.

      Slett

Hei! Legg gjerne igjen en kommentar eller en hilsen. Det synes vi er kjempehyggelig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ta gjerne en titt på dette