søndag 1. april 2012

Ting skjer i storstua!

I helga har det skjedd store ting i storstua! Vi har fått opp gips på veggene og panel i taket. Sistnevnte har vi valgt rett og lett pga den enorme skrapejobben vi hadde fått hvis vi hadde valgt å gå løs på taket som er der. Dette er kanskje ikke helt i tråd med normal bygningsvern, men av og til må man tenke litt på seg selv også..  Vi trøster oss med at det kommer til å se nogenlunde likt ut som det opprinnelige taket. 

Nydelig påskesol skinner inn i storstua. Gipsplatene er oppe, etterhvert kommer også nytt brystningspanel på disse veggene.

Gipsplatene på veggene skal etterhvert sparkles, grunnes og tapetseres. Vi har ikke funnet ut hvilken tapet vi skal ha, men har kommet frem til at vi ønsker å gå for en lys og varm gråtone både på tapetet og på brystningspanelet. Taket skal være hvitt og gulvet får vi se etterhvert hvilken farge det får. Rommet skal iallfall være lyst og fint når det er ferdig, og jaggu ble det stor overgang allerede da gipsplatene kom opp og dekket til mørkt og enkelte steder ødelagt tømmer.

Det gamle panelet er ikke skrapt ennå. Vi ser for oss en varm og lys gråfarge. Bjelkene og taket skal være hvitt, det samme skal listene rundt vinduene.
Jeg har skrapt bjelker like før helga og merker at utholdenheten øker. Riktignok er armene blytunge dagen etter, men (!) ingen betennelser så langt :):) Stort sett flasser malingen av ganske lett, men det er kjempetungt å skrape undersiden. Jeg grøsser med tanken på å skulle ha skrapt taket også...


Ha en fin påske!!

Hilde

2 kommentarer:

 1. Så fint det blir, kanskje vi får tid til å titte innom til helga :-)Vi får se hadde nu vært hyggelig i allefall!

  Wenche og Tommy

  SvarSlett
  Svar
  1. Velkommen ska dokker være! :) E bære å komme innom :)

   Slett

Hei! Legg gjerne igjen en kommentar eller en hilsen. Det synes vi er kjempehyggelig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ta gjerne en titt på dette