søndag 6. mai 2012

Spisebordet

Lovte å legge ut bilder av spisebordet så her er det! Ikke at bordet nødvendigvis er så spennende i seg selv,  men det hører hjemme i huset og skal bli pent brukt etterhvert. Det hører til 8 stoler og bordet kan dras ut til å bli overraskende langt (faktisk..). Dermed skal det ikke være problem å dekke på til ca.10 personer rundt bordet. Satser på at det blir fullt rundt bordet på julaften kanskje :)
Merkene i gulvet er pappbiter som fortsatt sitter spikret fast til gulvet. Vi ser ikke akkurat frem til å starte med å fjerne spiker, men det må til for at vi skal kunne bevare tregulvet.


Signe Kristine har funnet seg en liten leketraktor som hun prøvekjører på spisebordet.
Hun har allerede pekt seg ut soverom, men skjønner ikke helt hvordan vi kan bo i huset som er så skittent... Så er nok en del maling og vasking som gjenstår før hun flytter inn der nede :)


 Resten av stolene er stablet bort oppe på loftet. Det skal ikke så mye restaurering til før stolene er klare til bruk, bare litt bytting av trekk og polstring i setet så er de god som ny. Rune og jeg har prøvesittet på hver vår side av bordet og funnet ut at dette er den perfekte plassen å få nyte den fine utsikten.


Et sikkert vårtegn! I løpet av den siste uka har all snøen på gården forsvunnet og nå titter små blomster opp rundt omkring. Våren er ikke kommet så langt, men den er i det minste kommet :)

2 kommentarer:

  1. Så koselig å se, nå kan man liksom ane hvordan noe av det skjønne huset vil bli. Kjempe fint stuebord!

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, man føler liksom man har kommet et stykke når man plutselig begynner å møblere :) Blir fint å kunne bruke originale møbler i huset. I tillegg til spisestuen har vi også en sjenk og et bord i samme mønster og som selvfølgelig også skal få stå i stua.

      Slett

Hei! Legg gjerne igjen en kommentar eller en hilsen. Det synes vi er kjempehyggelig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ta gjerne en titt på dette