onsdag 16. mai 2012

Noen små glimt av ting og tang i finstua

Jeg skulle veldig gjerne blogget om ferdigmalte vegger og gulv, men det er ikke så mye å vise fram akkurat nå. Det eneste som er gjort de siste dagene er iherdig skraping og pussing av veggen på kjøkkenet. Det er jaggu bra jeg ikke var klar over hvor mange timer som kom til å gå med til bare denne ene veggen, ellers hadde den kanskje vært revet for lenge siden og erstattet med en ny. Men nå som den er ferdigpusset så ser jeg jo hvilken sjarm den gamle skjeve og ujevne veggen egentlig har. Panelet er håndhøvlet og dermed blir det jo bittelitt forskjell fra panelbord til panelbord.

Bare litt finpuss igjen så er det klart til maling i helga! Malinga er kjøpt inn og jeg er klar som et egg! Og hvilken farge vi endte opp med? Ja, dere får se over helga :)

I dag har jeg kosa meg med litt fotografering i finstua. Det er litt kaos der inne nå siden vi har satt alle møblene inn dit mens vi har holdt på med storstua, men litt fotografering får man vel alltids til uansett.

En selvskreven gjest i enhver gammel bokhylle.

Den fine lampa henger fortsatt oppe, men vi har tatt bort kuppelen for å unngå at den blir ødelagt mens vi holder på og jobber.

To slike stoler står i finstua. Plan A er å rense dem. Funker ikke det, går vi over til plan B og prøve å trekke dem om.  De skal iallfall ordnes og brukes.

Det blir nok en del å fikse på stolene, men vi ser da ingenting "ulekt"


Possement fra ene stolen. Fant ut at possement kommer fra italienske passamano som betyr: 
«det som passerer gjennom hånden». Og er det ikke nettopp det man har lett for å gjøre med slike dusker? :)

Stikk innom en tur etter helga, da håper jeg det har kommet noen bilder av ferdigmalte vegger på kjøkkenet!


2 kommentarer:

  1. Så fine de stolene var, passer perfekt i det gamle huset. De blir nok nydelige når du får trukket dem om. Kjørte forbi huset en dag, for å se hvor det var dere bodde. :) Så veldig fint ut!

    SvarSlett
    Svar
    1. Vi synes de passer helt perfekt i finstua sammen med de andre møblene som står der. Så får vi bare håpe vi slipper å trekke dem om...

      Slett

Hei! Legg gjerne igjen en kommentar eller en hilsen. Det synes vi er kjempehyggelig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ta gjerne en titt på dette